Dan Perjovschi – We are grains of sand in a barricade @ NAG Targu Mures

Dan Perjovschi
We are grains of sand in a barricade
Cărți poștale cu desene ce abordează tema războilui din Ucraina @ NAG Târgu Mureș.
Ro
Desenul lui Dan Perjovschi este simplu dar coroziv, comunică deopotrivă local și global și are mereu umor dar și nerv. Se va adresa direct, incomod uneori, oricui rătăcește pe străzile târgului nostru. Căci târgul nostru este astăzi global iar rătăcirea universală.
Peste 600 de cărți poștale după 10 desene de Dan Perjovschi vor fi distribuite la Camera K’ARTE și în spațiile partenere, în acest weekend, în cadrul Noaptea Albă a Galeriilor la Târgu Mureș.
Hu
Dan Perjovschi rajzai egyszerűek, de korrozívak, lokálisan és globálisan egyaránt hatnak; mindig van bennük humor, de egyben élesek is. Közvetlenül, olykor kényelmetlenül szólít meg mindenkit, aki a vásár-városunk utcáin bolyong. Mert a mi vásárunk most már globális, és a mi vándorlásunk egyetemes.
Több mint 600, Dan Perjovschi 10 rajza alapján készült képeslapot osztanak szét a K’ARTE Szobában és a partnerhelyiségekben ezen a hétvégén, a marosvásárhelyi Galériák Fehér Éjszakáján.
………….
Noaptea Albă a Galeriilor – NAG este un eveniment inițiat în 2007 la București de către Asociația Ephemair și dezvoltat în orașe din România în parteneriat cu organizații locale.
Organizator NAG Targu Mures: Asociatia K’ARTE
Cu sprijinul: REEA.
Co-finanțat de Consiliul Judetean Mures si Primăria Târgu Mureș.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Parteneri locali: Fundatia ArtEAST, Galeria Art Nouveau (UAP), Muzeul Judetean Mures, 3G Hub, Cinema Arta.