Susține cultura independentă din Mureș. Direcționează 20% din impozitul pe profit

Galeria “Camera K’ARTE”, 2020

Asociatia K’ARTE este prezentă de 10 ani în zona culturii independente mureșene, unde am activat în special prin evenimente de film european, expoziții de artă contemporană, de educație culturală dar și printr-o discretă activitate umanitară. Proiectele culturale sunt listate și pot fi consultate pe site https://k-arte.ro  si pe pagina de facebook a Asociatiei K’ARTE  https://www.facebook.com/asociatia.karte (pentru evenimentele umanitare va stam la dispozitie, in privat, pentru detalii). Alte informații relevante despre activitatea noastră puteți citi în materialele recente din IQads sau Zi de zi.

Asociatia K’ARTE (co)organizează atât proiecte de mai mare anvergură, cu public numeros, precum Zilele Filmului Maghiar la Tg Mureș, Noaptea Albă a Galeriilor la Tg Mureș, etc, cât și o activitate expozițională constantă în galeria de artă contemporană Camera K’ARTE din strada Enescu (in regim de chirie de la Locativ). În acest spațiu expunem, de 5 ani deja, pe câțiva dintre cei mai importanți artiști contemporani ai momentului dar promovăm constant și programatic artiști tineri/emergenți locali sau cu origini mureșene.
Munca noastră este în mare măsură în regim de voluntariat dar costurile de producție ale unor proiecte, ale expozițiilor, costurile de întreținere și funcționare ale galeriei, onorariile ocazionale sau actiunile umanitare către unii artiști/cazuri pot fi implementate doar când și dacă avem susținerea sponsorilor.
Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii tăi nu mai ajung toți la stat, ci ajuți un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături.
Procedura de redirecționare este simplă: Se va întocmi un CONTRACT DE SPONSORIZARE. Contractul completat va fi trimis la noi sau venim noi să semnăm la sediul Dvs. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit. Detalii despre modalitatea de calcul se regăsesc, de exemplu, pe siteul  finantare.ro
:::
Susține K’ARTE în 3 pași simpli:
– Descarci contractul de sponsorizare, completat deja cu datele Asociației K’ARTE, îl completezi cu datele firmei și cu suma pe care dorești să o donezi și îl trimiți pe adresa noastră (fizică sau email) sau ne suni și venim noi pentru a-l semna față în față.
– Virezi banii în contul Asociației K’ARTE. Pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la finele anului.
– În momentul în care achiți statului român impozitul aferent anului fiscal în care ai făcut donația, reduci suma donată către Asociației K’ARTE.
:::
Descarcă CONTRACTUL DE SPONSORIZARE.
Trimite-l completat la adresa: Str Moldovei, nr 5, ap 59.  Targu Mures, jud Mures.
sau pe mail: contact@k-arte.ro
Sau sună la tel: 0723909866
Asociația K’ARTE este înscrisă în „Registrul entităților/unităților de cult” pentru care se pot face deduceri fiscale. Se poate verifica pe site-ul ANAF, introducănd codul fiscal al asociației noastre: 23858020
:::
Orice sponsorizare este utilă și ne va ajuta să rămânem în piață pentru a susține la rândul nostru scena de artă locală și mai ales artiștii valoroși debutanți sau emergenți, să implementăm evenimente cu filme de artă și să ne continuăm programele de educație plastică pentru copii.
Desigur, vă vom propune, în schimb, formule de promovare a companiei Dvs în cadrul evenimentelor noastre.
:::
::::::::::::::::
_
Galerie media / Camera K’ARTE / evenimente de film
:::

 

Evenimente de film la Cinema Arta

Programe de educatie plastica pentru zeci de copii in fiecare an (Irina Spinu la Padurea Rotunda, Reghin 2019)

Colaborari cu artisti consacrati si elevi din Tg Mures

Padurea Rotunda, Reghin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *